workshops en meer

workshop geuren

‘Dat ruikt lekker!’ Workshop voor kinderen (6 t/m 8 jaar) en hun ouders:

Ben je ook zo dol op lekkere luchtjes? De geur van een taartje, een bloem of misschien wel de parfum van opa of oma. In deze workshop gaan we samen op zoek naar ‘zoete geuren’, want je gebed is als een zoete geur voor God (Psalm 141:2)

We zetten het gebed centraal in jullie gezin en gaan samen (ouder en kind) aan de slag! (Want als je bidt is dat voor God een lekker luchtje ?!)

De workshop hebben we gegeven tijdens de JongeGezinnenDag op 5 oktober 2019. Maar we vinden het heel leuk om het ook bij jou in de gemeente te geven. 

 

Workshop voor kinderen (groep 5 t/m 8) en hun ouders. Droom jij wel eens over later als je groot bent? Word je dierenarts of sporter? Wil je misschien mensen helpen of zelfs de wereld redden? God heeft iedereen anders gemaakt en daarom heeft Hij voor ons allemaal ook een unieke droom, een eigen plan! Eentje die helemaal past bij jou! Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag met je dromen en talenten. Je mag ontdekken dat God ook een plan heeft met jullie! Durf jij?

De workshop hebben we gegeven tijdens Opwekking 2019 . Maar we vinden het ook super leuk om bij jou in de gemeente te geven. Stuur ons een berichtje en we kunnen kijken wat mogelijk is.

Mooie reacties na de workshop:

Reactie op Insta van Willeke Schenkel:

‘Zo gaaf om zo samen met je kind in gesprek te zijn! Het was weer veel te kort! 😉 Thuis pakken we het verder op!’

Leuke reacties op de site van Opwekking:

 

workshop biblejournaling

Voor iedereen die op een creatieve manier bezig wil zijn met Gods Woord organiseren wij een biblejournaling-workshop met Anita Kloppenburg. De kosten zijn 7,50 per persoon (vanaf 11 jaar). Als je een schrijf- of tekenbijbel hebt, neem je die dan mee? (niet persé nodig)

 

stiltewandeling

Afgelopen november 2019 hebben we de eerste stilte wandeling georganiseerd o.l.v natuurgids Annemarie Stek. Dit was een hele waardevolle ochtend en voor herhaling vatbaar!

In december 2020 hebben we weer een stilte wandeling georganiseerd. Maar dit keer eentje die je digitaal kon lopen imv de Covid-19 maatregelen. Hier kun je hem vinden, bekijken en wandelen 😉

 

gesprekken over god en geloof

Workshop voor kinderen (groep 5 t/m 8) en hun ouders Hoe kan ik nu weten dat God er echt is? Zou Jezus ook wel eens grapjes hebben gemaakt? Was er genoeg te eten voor alle dieren in de Ark? Heb jij je dat wel eens afgevraagd? Als je zoon of dochter deze vragen aan je stelt, wat zeg je dan? Gesprekken over God en geloof zijn boeiend, maar niet altijd even makkelijk. In de workshop gaan we een challenge aan, samen aan de slag! Aan de hand van vier bouwstenen dagen we jullie samen uit. De workshop helpt jullie om samen mooie gesprekken te voeren over en mét God.

Wij verzorgen heel graag deze workshops (met uitzondering van de biblejournaling workshop en de stilte wandeling) in je gemeente, kerk, school of vereniging. Ook kunnen we in overleg een workshop op maat bieden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

logo kies-connect