-, winactie

WINACTIE Glossy ‘Ik ook van jou’

Vorige week in ons stukje ‘Werk aan de winkel’ een oproep om deze zomervakantie je relatie (lekker knus in je tentje) ‘onder de loep’ te nemen.

Daarom deze week een winactie!

We hebben de zomerspecial ‘Ik ook van jou’ (Vier de liefde!) voor jou met mooie columns van o.a. Cocky Drost, interviews met o.a. hoogleraar duurzame relaties Esther Kluwer, een interview met Sue Johnson, feitjes over liefdesperikelen, een relatietest en nog veel meer heerlijks om te lezen over de liefde.

Ik ook van jou is een bijzonder nieuwe magazine. Met de combinatie van herkenbare verhalen van gewone vrouwen, mannen en stellen en toegankelijke wetenschappelijke artikelen wil uitgever Mediawater de liefde in onze samenleving meer centraal stellen. Herkenbare emoties binnen relaties, verlangens naar intimiteit, liefde voor jezelf en de ander leren begrijpen, allemaal onderwerpen waar iedereen mee te maken heeft en waar het magazine iedereen mee wil inspireren.

Wil je kans maken op dit mooie tijdschrift, voor jezelf of voor een ander, laat dan je naam hieronder achter!

Donderdag laten we weten wie deze zomerspecial binnenkort in de bus kan verwachten! Leuk leuk leuk!!!♥

 

 

Bron: ‘Ik ook van jou

10 thoughts on “WINACTIE Glossy ‘Ik ook van jou’

  1. Wat leuk deze actie. Bij deze maak ik dan ook graag mijn naam bij jullie bekend, Henriëtte. Gods zegen toegewenst voor al jullie bezigheden !!!!

  2. Lijkt me zo fijn om dat onder ons luifeltje van de nieuwe tent te lezen. Met een kopje thee en chocola!! Groetjes Henny Eefting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.