wie zijn wij

We zijn een stichting die op allerlei manieren situaties wil creëren om je te helpen om meer in verbinding te staan met jezelf, anderen en God.

Op onze site vind je blogs: stukjes die gaan over relaties, opvoeding en geloof. We delen onze ervaringen die we zelf hebben meegemaakt of die we van anderen hebben gehoord. Want wat is het fijn te merken dat iedereen situaties meemaakt in zijn gezin of relatie; dat je dus niet de enige bent. Herkenning voelt zo goed!

Ook verzorgen we workshops en organiseren we activiteiten om mensen een moment van verbinding te geven.

 

Algemene gegevens Stichting kies-connect

Statutaire naam: Stichting kies-connect
Plaats: Nieuw-Buinen
Organisatietype: Stichting
Opgericht: 14 juni 2019

KvK nummer: 75120895
RSIN: 860150859
IBAN: Nl14 RABO 0345729919

Telefoonnummer: 0599-353884
E-mailadres: info@kies-connect.nl
Website: www.kies-connect.nl

Beleidsplan:

In het beleidsplan is de doelstelling uitgewerkt. Daarnaast staat omschreven dat kies-connect geen winst beoogt en er geen beloningen ontvangen worden door de bestuurders. Alle gelden die kies-connect ontvangt, blijven binnen de stichting en worden alleen gebruikt ten behoeve van de doelstelling. De volledige versie van het beleidsplan kun je hier inzien: beleidsplan 

Anbi-status

Per oktober 2019 beschikt kies-connect over een ANBI-status. Dit betekent dat giften aan ons gelden als aftrekpost bij de berekening van inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de website van Belastingdienst bij: giften aan goede doelen.