give away

Home Sweet Home

Home Sweet Home, dit is de titel van de eerste wintereditie van het #Powerbook van Power to the mama’s. Misschien heb je al eens van ze gehoord of wat van ze gelezen.  

‘Power to the mama’s’ is een online platform voor christelijke moeders. Hun doel is met elkaar delen en van elkaar leren over het leven, over geloven, over moeder zijn, het opvoeden en vrouw zijn. Dit spreekt ons natuurlijk ook erg aandelen met elkaar en leren van elkaar. Herkenning vinden.  

Wij mochten (hoe leuk is dat!) een recensie-exemplaar ontvangen van dit prachtige boek, eigenlijk een tijdschrift en boek ineen; een bookazine. 

Het bookazine bevat verschillende “dossiers”. Een dossier opvoeden, relatie, balans en geloof. Er staan #powerprayers in, oftewel gebeden. Geschreven door Daniëlle Koudijs, oprichtster van Power to the mama’s, maar ook door verschillende medeschrijvers. 

Verder vind je in het boek een stille tijd-challenge 

Wat ons betreft een aanrader! Niet om in een keer uit te lezen, maar om er even bij te pakken tijdens een rustig moment of een stille tijd moment.  

GIVE AWAY

Het goede nieuws is dat we jullie graag blij willen maken met dit exemplaar, wij willen ook graag delen en doorgeven! 

Wie zou je willen blij maken met deze ‘Home Sweet Home’? Laat  hieronder in een reactie haar (of zijn) naam achter. Je mag natuurlijk ook je eigen naam achterlaten!   

 

5 thoughts on “Home Sweet Home

  1. Ik zou het boekje heel graag aan een van mijn dochters geven. Omdat het heel leuk is om te zien hoe ze ieder op hun eigen manier met veel liefde het moederschap invullen. Het boekje zou een mooie aanvulling zijn .

  2. Ik zou het zelf graag eens doorbladeren om het vervolgens door te geven aan een powermama van 8, die het verdient om eens tijd voor zichzelf te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.