agenda

Stilte wandeling

De zomervakantie ligt al weer even achter ons en alles is al weer begonnen. Misschien heb je je in de vakantie voorgenomen, af en toe een moment van rust in te plannen. Omdat dat ook zo beviel in de vakantie. Maar tot nu toe is het je (misschien) nog niet gelukt. Wat herkenbaar! Wij nemen het ons ook vaak voor, maar voordat we het weten zit de agenda al weer vol  met allerlei (leuke) dingen?

Daarom organiseren we op zaterdag 12 oktober een stilte wandeling met als thema ‘los laten’, om je te helpen bij dat moment van rust. Een moment van stilte;  om gewoon stil te zijn, om te kunnen nadenken en zo meer in verbinding te komen met jezelf en God.  Wandelen en stil worden, tot rust komen en de hectiek van alle dag even los te laten.

We doen dit samen met Annemarie Stek. Zij is natuurgids en leidt je door de prachtige natuur, rond het klooster, in Ter Apel. De wandeling begint op de parkeerplaats naast ‘Het Boschhuis’ (Boslaan 6) naast het klooster. Daar maken we kort kennis met Annemarie en gaan we samen op pad, in stilte. Onderweg zullen we af en toe stilstaan om te genieten van de omgeving en te luisteren naar wat Annemarie met ons wil delen, zoals een bijbeltekst, gedicht of gebed.

We verzamelen om 8:15 uur en starten de wandeling om 8:30 uur. Dat is heerlijk vroeg 😉 maar hierdoor hebben we meer rust in het bos. In totaal zal de wandeling een uur duren. Na de tocht is er koffie en thee met wat lekkers bij het eindpunt. Zodat je goed gevuld naar huis kunt gaan ?

 

Stilte

Is niet de afwezigheid van geluid,

Maar het ontbreken van afleiding…

 

Wil je deelnemen aan de wandeling meld je dan hier: opgave stiltewandeling aan. Er is ruimte voor 20 personen. De kosten zijn 5 euro per persoon.

Bij erg slecht weer gaat de wandeling niet door. Dit laten we je dan zeker weten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.