-, blog

Wat ga je doen?

Rijdend op weg naar een nieuwjaarsbezoekje vragen we ons in de auto af wat dit nieuwe jaar ons zal brengen. Sommige dingen weten we al: zoon-lief gaat naar de laatste groep en dochter-lief gaat naar een ander schoolgebouw en we worden allemaal (hopelijk) een jaartje ouder. Maar verder?

Ik vind het daarom de eerste werkweek vaak wat lastig. Zo toast je het ene moment met elkaar op een nieuw jaar en een week later zit je al weer op je werk en gaat alles al weer zoals in het jaar ervoor. Het voelt een beetje als een kleine domper na al die feestelijkheden; die prachtige vooruitzichten die zullen komen, maar er nog niet zijn. We gaan eerst maar weer over tot de orde van de dag. Herkenbaar?

Tja, je kunt natuurlijk wachten tot er wat gaat gebeuren. ‘Ik zie wel wat het jaar mij brengt.’ Je kunt natuurlijk ook zelf in actie komen. Nee, dan heb ik het niet over dat hardlopen waar je mee gaat beginnen, dat eten wat je wilt laten staan of die vakantie die je alvast wilt regelen. Nee, ik heb het over andere dingen. Acties die de boel een beetje ‘opfrissen’, ‘versterken’, maar die wel haalbaar zijn 😉

Misschien wil je toch wat vaker tijd vrij maken voor die vriend(in) die verhuisd is of je gezin. Wil je meer tijd in je relatie steken, omdat je elkaar ‘mist’. Of wil je toch nu de sprong in het diepe maken door een cursus/studie op te pakken of van baan te veranderen. Momenten waarbij je de verbinding met de ander, jezelf of God wil verdiepen. Dingen waarbij je zelf van de bank af moet komen en wat moet gaan doen. Lastig, lastig.. want hoe pak je dat nu aan?

Nou, als je dit jaar meer tijd vrij wil maken voor jou en je lief, dan kun je snel in actie komen. Want februari betekent: de LOVE UP– week. Zoals je vorige week waarschijnlijk al hebt gelezen, organiseren we  een moment voor jou en je geliefde om samen de tijd voor elkaar te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is: je aanmelden en die avond samen komen. Wij doen de rest! Nou, als dat niet een makkelijke start is;)

Wat vind jij belangrijk om dit jaar op te frissen of om meer tijd aan te besteden? ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.