-, give away

Love & Connect terugblik en giveaway!

Het is alweer bijna een week geleden de Love & Connect avond plaatsvond, maar gelukkig hebben we de foto’s nog 😉 Vorig jaar hadden we een avond met Cocky Drost. We hebben toen gelachen en geleerd. We hoorden daarna ook terug dat jullie graag zelf aan de slag willen gaan, daarom hebben we het dit jaar over een ander boeg gegooid.

En eerlijk gezegd vonden we dat best spannend (Zal het wel aanslaan?) De bedoeling was dit keer om meer verbinding te zoeken met elkaar, elkaar misschien iets beter te leren kennen: een avondje ontspannen, kletsen en lachen. Gewoon met z’n tweetjes samen aan een tafeltje, romantisch met een kaarsje aan en genieten van elkaars gezelschap.

Wij hadden voor ieder stel allerlei verschillende opdrachten en cadeautjes in een tasje gedaan, zodat zelf gekozen kon worden wat je de avond wilde doen. Ondertussen verzorgden wij de koffie en thee en natuurlijk een hapje en een drankje. Na de inleiding is iedereen ‘aan de slag’ gegaan. Ieder op z’n eigen manier. En dat was mooi om te zien! Wij werden er wel blij van 🙂

Give away!

Als jullie er nu niet bij waren, maar je zou nog wel heel graag zo’n avondje willen beleven samen, dan hebben jullie geluk! Want we geven deze week nog 1 tasje met inhoud weg. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter laten hieronder op de site/Instagram of Facebook en wie weet komt het tasje jullie binnenkort tegemoet!

 

De inhoud van het tasje

Samen aan de slag met chocola 

Bedankjes

We willen natuurlijk Lekker Anderz in Stadskanaal heel erg bedanken, wat een toplocatie en wat een gastvrijheid dat we onze avond hier mochten organiseren. En super dat ze het chocolade-gedeelte op zich nam. Bedankt Marjan!!

Er stond deze avond ook een mooie boekentafel klaar van de Evangelische boekwinkel uit Stadskanaal. Super leuk dat ook zij deze avond aanwezig waren en ook nog voor een bijdrage in de tasjes hebben gezorgd!  Heel erg bedankt!

Sarah Niessink van Vrouwzeker willen we ook niet vergeten te bedanken. Zij stelt haar praktijk open voor de Seksualiteit-APK, geweldig! We zijn dankbaar voor onze samenwerking!

Op naar mooie nieuwe activiteiten! We houden jullie op de hoogte

 

3 thoughts on “Love & Connect terugblik en giveaway!

  1. Dat zou ik heel leuk vinden!
    Gepraat wat ik wilde om naar de avond te gaan maar kreeg manlief helaas niet zover…. op deze manier kunnen we er samen thuis mee aan de slag dus het te as je zou hier meer dan welkom zijn!

  2. Wat een leuk idee! Wij zijn er niet bij geweest, maar het zou goed zijn om meer met elkaar in contact te zijn. Door alle drukte van werk, kinderen er verbouwen schiet het er wel eens bij in.
    Ga zo door meiden! Ik lees jullie stukken altijd met veel plezier en het zet me elke keer weer tot nadenken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.