-, blog

Hoopvolle stip aan de horizon…

Allereerst.. we wensen jou een hoopvol en gezegend nieuwjaar!

Een jaar waarin je mag groeien in je relatie met anderen, met je gezin, met God en jezelf. Kan dat? Kun je in deze tijden groeien? Ja, en dan bedoelen we niet de zogenaamde Corona-kilootjes 🙂 Nee, wij zijn er van overtuigd en ervaren ook zelf dat je ondanks alles kunt groeien. Alleen kost dat meer moeite en doorzettingsvermogen dan anders.

Want ik weet niet hoe jullie de afgelopen weken hebben ervaren, maar het 24-uur op elkaars lip zitten of juist alleen zijn, is wel een uitdaging en soms ook erg lastig. Als de supermarkt het enige uitje is dat je hebt en verder de bank en je mobiel je grote vriend zijn, wordt de sfeer er niet altijd gezelliger op. Dat merken wij ook (en volgens mij iedereen ;)).

Vorige week kregen wij een leuk bericht vanuit de Love-up week. Normaal organiseren wij, die week, iets om een moment te creëren, waarin jullie de tijd voor elkaar kunnen nemen om te investeren in je relatie. Helaas… een fysiek moment kunnen we dit jaar niet voor elkaar krijgen. Daarom zijn wij ook zo blij met dit initiatief.

Een online- happening voor stellen!

Onze samenleving draait in coronatijd op de vitaliteit van sterke gezinnen. Samen thuiswerken, je kinderen lesgeven en het ook nog gezellig houden onderling. Het vraagt de nodige energie. Dus, hulde aan alle liefdesrelaties, huwelijken en gezinnen in Nederland. Ook als het even niet leuk is, zetten we samen door. Echte liefde gaat niet bij de pakken neerzitten, echte liefde leeft!

Toch kan het zomaar zijn dat door al het thuiszitten, zorgen voor de kinderen, de vonk tussen jullie beiden aan het verdwijnen is. Niet bewust, niet gewild, maar gewoon door de situatie zoals die nu eenmaal is. Meestal helpt een frisse impuls van buiten, maar ja, hoe doe je dat in deze lockdown tijd?

We hebben goed nieuws! Op zaterdag 6 februari 2021 organiseert Marriage Week Nederland een geweldige online-happening voor stellen, met als thema: Echte liefde leeft!!

Dit is jullie Valentijn-avondje uit, samen heerlijk genietend op de bank.

Check!

  • Kids op bed
  • Telefoon offline
  • Licht uit, kaarsen aan
  • LoveUp verrassingbox gereed

Preview programma: openingsevent

  • Opening door een beroemd ‘Nederlands stel’ aan wie je relatievragen mag stellen (spannend )
  • Inspirerende gasten, o.a. Karin Wagenaars, EFT met een korte sessie over hoe je kunt zorgen dat jouw liefdesrelatie leeft (interessant).
  • Praktische handvatten, uitgespeeld door trainersduo (heel herkenbaar -)
  • Opdrachten voor samen op de bank (intiem)
  • Muzikale omlijsting door een ‘bekende cabaret/zanger’ (heart touching)

Wil jezelf meedoen en ken je andere stellen die geïnteresseerd zijn? Reserveer de datum in je agenda en meer info volgt!

Nou, dat klinkt voor ons hoopvol! Ja het kost je even een avondje, een paar kaarsen, wat lekkers te drinken en/of te eten…. maar ach, waarschijnlijk is je agenda dan ook nog wel leeg…. dus kan zo’n investeringsavondje er vast wel bij 😉  We houden je op de hoogte!

 

bron: love-up week

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.