-, give away

Give away!!!

In het kader van de liefde waren we aan het zoeken naar de betekenis van een diepte-investering. ‘Huh, hoezo diepte-investering?’, zul je denken. Maar toch zochten we het op. En volgens Wikipedia betekent het het volgende:

“De aanschaf van een kapitaalgoed, waardoor de kapitaalintensiteit toeneemt, ofwel de arbeidsintensiteit afneemt”….

Hmmm, dus…. klinkt interessant (of misschien ook niet 😉), maar eerlijk gezegd kregen wij niet echt een idee van wat het nou écht betekent. Want wij waren opzoek naar een ander manier van diepte-investering. Namelijk die van (ja, ja, we hebben het al vaker genoemd 😊) een investering in je relatie. Gelukkig hebben we die gevonden!

Samen is…

We hebben het dan over een invulboek met 365 vragen om elkaar nóg beter te leren kennen. Het heet: ‘Samen is...“. Dit invulboek is geschreven door Henk en Ruth Stoorvogel en daagt stellen samen uit om dit boek een jaar lang door te werken. De vragen en opdrachten zijn soms luchtig (“cake-vragen”) maar ook zeker serieus en diepgaand. Het boek is opgebouwd uit 12 maanden, elk met een eigen thema.

samen samen achter

Een dagboek om elkaar beter te leren kennen en samen met God je relatie te verdiepen.

GIVE AWAY

Spreekt dit je nu aan of ken je een stel die dit leuk zou vinden, dan hebben we goed nieuws! Tijdens deze LOVE UP- Week geven we 2 van deze invulboeken weg! 

Het enige wat je hoeft te doen is je naam achter te laten en dan maak je kans op een exemplaar van dit prachtige boek!!

9 thoughts on “Give away!!!

  1. Wat super tof! 🤩
    Ben continu bezig met invulboeken van de kids en heb verder veel andere invulboekken gehad (weddingplanner, ik hou van jou, zwangerschapsdagboek 3x)
    Het blijft zo leuk!
    Dus ik loot graag mee voor deze om ook ondanks 3 kleine kinderen bewust met elkaar in gesprek te blijven gaan 🙏

  2. Lijkt mij heel fijn om ook op deze manier met je huwelijk bezig te zijn. Boek ziet er heel kleurrijk uit, ik ben benieuwd naar de binnenkant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.