-, blog

Couples Experience…

De regen viel met bakken neer en stroomde over mijn benen naar beneden. Naast mij zat man-lief weggedoken in een poncho en dacht waarschijnlijk wat ik ook dacht: ‘O Heer, waar ben ik aan begonnen. Ik vind dit echt niet leuk!

Zoals jullie wel weten ‘vechten’ wij voor verbinding, in relaties, huwelijken, gezinnen en met God. En net als bij iedereen weten en ervaren wij dat dat niet altijd gemakkelijk is. Een relatie is soms hard werken. En net als in je hersenen, worden verbindingen sterker als je ze onderhoudt, voedt en de juiste aandacht aan geeft.

Dat deden wij ook, investeren in ons huwelijk, toen we ons opgaven voor de Couples Experience¬†van 4M en Arise. Een avontuurlijk weekend weg, waarbij we niet wisten wat we precies gingen doen. Alleen de paklijst was bekend, net als de tijd en plek waar we moesten starten en eindigden. ( Best wel een dingetje hoor ;)) Dus geen luxe hotel om in te slapen, maar een klein tentje, een matje en een rugtas vol bepakking die je zelf tilt. En…

Het was fantastisch!

Wij mochten in 72 uur met water, prachtige zonsondergangen, lange strandwandelingen, mooie vergezichten, herkenbare verhalen, kwetsbaarheid, eerlijkheid, bemoedigingen, gelach, mooie natuur, goede vragen en gesprekken, handvaten om mee mee aan de gang te kunnen gaan, elkaar vast houden en onze liefde en verbinding weer verdiepen. Een weekend waarin onze relatie, wij samen met God, centraal stond.

Een weekend om nooit te vergeten!

Echt het weekend is een aanrader en terugkijkend naar dat natte dieptepunt, zie ik er (nu) de humor wel van in. Want ik heb al wel ervaren dat ik na een dieptepunt omhoog krabbel en opeens dingen zie die ik anders niet zag of verwachtte. En een paar minuten nadat ik me in de kou afvroeg welk avontuur ik was aangegaan, stopte het met regenen. We kwamen weer in beweging en werden heerlijk warm. En terwijl we liepen genoten we van een schitterende zonsondergang met zeehondjes die ons nieuwsgierig aankeken. En we zeiden tegen elkaar: ‘Dit had ik dus nooit verwacht.

 

Hoe investeer jij in je relatie? ‚ô•

 

Meer info: https://www.4m.nl/events/couples-experience

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.