-, blog

Yes, een Advents stilte wandeling…

Hopelijk is het je nog niet ontgaan dat het al Advent is. Misschien behoor jij ook tot de mensen die al wel kaarsjes in huis heeft staan, een kerstster voor het raam heeft hangen en ergens een adventskalender heeft hangen. Misschien heb je zelfs de kerstboom al prachtig versierd. Ja, je huis is al in kerstsfeer.

Maar…… lukt het jou om in je hoofd of hart al toe te leven naar Kerst? Voor ons is dat nog wel even zoeken hoor. Door allerlei omstandigheden is het net of we iets missen… Iets waardoor we nog niet zo goed kunnen ‘afstemmen’ op Zijn komst.

Herken je dit?

Nou, dan hebben we iets voor jou!

Een tijd geleden organiseerden we al een stilte wandeling. En de reacties waren super positief. We kregen te horen dat de wandeling in stilte, in de natuur God opzoeken, een fijne ervaring was. En de mogelijkheid om dit vaker te doen wilden we graag creëren. Alleen door alle maatregelen is het niet mogelijk om dit op dezelfde manier te organiseren. Toch hebben we een andere vorm gevonden. We hebben een wandeling gemaakt die je kunt downloaden en zelfstandig kunt lopen!

We hebben een speciale pagina gemaakt waarin we het een en ander uitleggen. Wees gerust het is gemakkelijker dan je denkt 🙂 Onderaan de uitleg kun je het bestand vinden wat je kunt downloaden, zodat je in je eigen tijd, in de door jouw uitgekozen omgeving, tot rust kunt komen om Hem te zoeken.

Check de pagina , download het bestand en ga op pad!

We wensen je een wandeling vol verbinding toe! ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.