blog

We’ve got mail!

Deze week kregen we een mailtje in onze mailbox van Pro Life. Ze hebben in samenwerking met Groot Nieuws Radio een podcast serie gemaakt over het belang van goede relaties. Ja, daar worden wij natuurlijk erg blij van! Wij weten dat het zo belangrijk is om te investeren in je relatie. En dat dat soms lastig is… dat weten we ook. We zijn enthousiast en willen deze mail graag met je delen!

Het gaat om een serie van vijf podcasts. De eerste gaat over het belang van een goede relatie. In de tweede staat centraal wat kun je doen om je relatie goed te houden. De derde gaat over hoe je een stapje verder komt. Als vierde gaat het over wat een relatiecursus of relatietherapeut kan betekenen. En tenslotte wat het gevolg is als het toch niet lukt om bij elkaar te blijven.

Je kunt de podcasts hier vinden. Het kost niks, je hoeft niet lid te worden van iets of je gegevens achter te laten. Het enige wat je hoeft te doen is klikken op de link en te luisteren. Dus zet een kopje thee of koffie en gun jezelf even de tijd om te luisteren. Of zet een van de podcasts op terwijl je de ramen zeemt, je een kamer onder handen neemt of een stuk in de auto moet rijden. Oeps, het kost dus wel wat…. tijd….een investering ?

 

Hoe is het met jouw relatie op dit moment en waarom? ♥

 

bron: Pro Life

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.