-, blog

We’ve got mail….

Wij ontvingen weer twee leuke uitnodigingen in onze mailbox die we graag met je delen. 🙂

 

VUUR 

Op 27 november worden er op vijf verschillende plekken in Nederland een Arise VUUR aangestoken. Zierikzee, Emmeloord, Stadskanaal, Soest en Eindhoven/ Hogeloon zijn de plaatsen waar het zal plaatsvinden.

Op deze avond gaat het om een plek van ontmoeting van vrouwen en daarmee de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen en relaties aan te gaan, op te bouwen en te onderhouden. Bijbelse inspiratie. Tijdens de avond staat inspiratie vanuit Gods Woord centraal.

Voor meer informatie of om je op te geven, kun je hier verder kijken.

 

Geloofsopvoeding kant-en-klaar 

Vind jij de geloofsopvoeding van jouw kinderen ook een uitdaging? Worstel je met vragen als ‘doe ik het wel goed’ en ‘hoe geef ik het geloof door aan mijn kinderen?’ Xpeditie 3.6.0. willen je laten zien en ervaren dat geloven en opvoeden hand in hand gaan.

Juist in de alledaagse dingen maak je als ouders het verschil in het leven van je kind. Met Xpeditie 3.6.0. helpen we gezinnen op een nieuwe manier om te ontdekken wie ze zelf zijn, wie Jezus is en hoe ze met Hem kunnen leven”.

Hoe dan?
Ze bieden je kant-en-klare materialen voor de geloofsopvoeding in jouw gezin, die passen in de wereld van jou en je kinderen. Ze leveren jullie geloofsavonturen op, die je niet snel vergeet. En koppelen alles wat ze doen steeds weer aan jullie dagelijks leven. Dat helpt je kinderen om zelfstandig keuzes te maken in een leven met Jezus.

Xpeditie 3.6.0.

  1. Kant-en-klaar online materiaal voor je gezin

  2. Vernieuwende en doordachte aanpak

  3. Inspiratie voor jou als opvoeder

​Via deze site kun je het een maand gratis proberen. 

 

 

Heb jij nog iets wat we kunnen delen met anderen? Laat het ons weten. ♥

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.