blog

VIJF!

De chocolade-eitjes stonden klaar op tafel, samen met de Crunchy’s en mergpijpjes…dit beloofde een ‘spannende’ avond te worden. Gelukkig stond er genoeg lekkers op tafel, dus als we het even niet meer zouden weten, konden we gewoon snel wat te eten in onze mond stoppen ter afleiding. Nou ja, misschien is spannend, in de zin van ‘eng’, niet het goede woord. Meer zo van: oei,oei wat gaat er de komende tijd allemaal weer gebeuren met Kies-Connect.

Voor het eerst zouden we met z’n vijfjes om tafel gaan zitten. Voor de Kerst bestond Kies-Connect al uit drie personen en nu zijn we met vijf leuke mensen (En een hele grote app-groep die met ons meeleeft, mee bidt, mee denkt, mee helpt, wat ook echt onmisbaar is en waar we heel dankbaar voor zijn!). Natuurlijk is dat heel gezellig, maar de reden dat we uitgebreid zijn, is dat er zoveel mooie dingen op ons pad komen. We hebben tijd te kort.

Naast onze gewone baan vinden we het belangrijk om tijd te investeren in Kies-Connect. We keken in onze agenda’s of we zelf meer tijd konden vrij maken voor de geplande projecten. Maar het leek er de komende tijd meer op dat we juist minder tijd zouden hebben en dat frustreerde ons. Hoe bijzonder was het toen we beseften dat we niet altijd vanuit ons eigen perspectief naar ‘tijd en ruimte’ moeten kijken, maar dat je het ook van een andere kant kunt bekijken: ‘meer tijd voor Kies-Connect door er andere mensen bij te vragen’. Klinkt misschien heel simpel, maar voor ons ( naast een hele uitdaging 😉 ) een geweldige ingeving van God! Zo hadden we het echt nog nooit bekeken. Bijzonder!

En zo zitten we dus (na lang nadenken, bidden en praten) ineens met z’n vijfjes om tafel. Ieder met onze eigen levens, interesses en kwaliteiten. We hebben geen programma of een vergader-agenda, maar wel een gezamenlijke ‘drive’ om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Want dat is wat we willen: mensen prikkelen of zelfs aanzetten om voor verbinding te kiezen: KIES-CONNECT!

Want als je voor verbinding kiest (met je kind, je partner, familie, vrienden of God, maar ook verbinding met jezelf) dan gaat er wat gebeuren! Dan groeit je relatie met elkaar. Wie wil dat nou niet?

Komende tijd zullen wij, als team, ook aan ‘onze verbinding’ werken. We kennen elkaar allemaal niet even goed. Dat maakt het dus best spannend, maar ook één groot avontuur! Want wat zullen we samen allemaal gaan beleven, ontdekken en mogen organiseren. Wij zien er erg naar uit en houden jullie zeker op de hoogte!

Trouwens met de zoete-verbinding zit het sowieso wel goed tussen ons. De schaaltjes met chocola gingen met gemak (bijna) op! 😉

 

We zijn benieuwd waar jullie nog meer behoefte aan hebben om over te lezen of wat we zouden kunnen organiseren om te helpen om meer met elkaar in verbinding te komen. We zouden heel graag tips en ideeën van jullie ontvangen (mag hieronder, of via ons contactformulier of via de mail) We horen graag!! ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.