blog

Sf(v)eer proeven!

Kaarsjes aan? Check! Verf mee? Check! Koffie ingeschonken? Check! Anita Kloppenburg binnen? Check! En als laatste niet te vergeten: de lekkernijen van De Blauwe Bessenboerderij op tafel? Check! Het was tijd om te starten met 2 avonden workshop Bible journaling. Twee momenten om op een creatieve manier bezig te zijn met Gods woord. Maar natuurlijk ook tijd voor gezelligheid en verbinding!

Het thema van de avond is:

‘Hij beschermt je met Zijn vleugels’

De een is al heel bedreven in Bible journalen en de ander doet het voor het eerst. Sommigen hebben zelf tassen vol spulletjes mee om te plakken en te knippen, anderen kijken liever eerst nog even rond. En zo is de sfeer deze avond: gemoedelijk, gezellig, inspirerend en warm. Ieder is (mag) bezig zijn op z’n eigen manier.

Hieronder kun je zien hoeveel mooie creaties er weer zijn gemaakt. We hopen dat je er van geniet, dat het je inspireert en dat de tekst je mag bemoedigen!

 

 

 

De bijbelteksten die we gebruikten kun je vinden in Psalm 91:4, Jesaja 40:31, Ruth 2: 12 en Psalm 57:2

 

Welke bijbeltekst spreekt jou het meest aan? ♥

 

 

 

 

 

 

Tot slot:

Deze avonden werden we weer verwend door de Blauwe Bessen Boerderij in Gasselternijveen: chocola, bonbons, nougat. Een aanrader om daar eens een kijkje te nemen. Natuurlijk voor de heerlijke bessen, maar je kunt daar ook terecht voor vlees, kaas en andere boerenproducten.  Voor jezelf of als cadeautje!

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.