-, blog

Samen op Xpeditie

Een landrover. Voor mij is zo’n auto altijd hét beeld van avontuur. Een stoere, herrie makende, niet comfortabele, door alle terreinen rijdende, solide bak. Geweldig! Vroeger dacht ik altijd juf te worden in Afrika en dan reed ik daar in een Landrover. Waarom? Echt geen idee, maar ik moet nog altijd glimlachen als ik er aan denk. Toen ik mijn man ontmoette en sprak over deze droom vond hij het goed, zo lang hij maar mocht rijden in de Landrover ha ha. Juf ben ik geworden, maar Afrika en de Landrover maken op dit moment geen deel uit van mijn leven. Avonturen trouwens wel, alleen zijn ze anders dan ik ooit had kunnen bedenken. (Denk maar aan het camper-avontuur van drie kwartier ;)).

Toen wij een mail ontvingen van Vonkproducties, een Christelijk platform voor geloven en opvoeden, en daarbij een stoere oranje Landrover te zien was, was mijn  aandacht natuurlijk gelijk getrokken. Initiatiefnemers Annasjouk Nijhof en Hilde Sneep kennen we al wat langer. We mochten samen een tijd optrekken om workshops rond geloofsopvoeding te ontwikkelen voor Opwekking. De twee zussen zijn in oktober 2020 een nieuw avontuur aangegaan met Xpeditie 3.6.0. Zij willen ouders en gezinnen met kinderen van 4 tot 12 jaar inspiratie en ondersteuning bieden door creativiteit, vernieuwende invalshoeken en een eigentijdse aanpak. Dat komt allemaal samen in geloofsopvoedingsactiviteiten waarin je grote en kleine ervaringen op doet. Klinkt mooi toch?

En of het net zo is als het klinkt kun je het nu gratis proberen. Deze zomer kun je voor niks kennismaken met Xpeditie 3.6.0. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden en dan kun jij samen met je kinderen het antwoord gaan ontdekken op de vraag ‘Kun je God zien?’. Aanmelden en meer informatie kun je hier vinden.

Wij zijn benieuwd naar jullie avontuur ♥

 

 

Bron: Xpeditie 3.6.0.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.