-, blog

(P)ubergeschikt

Er zijn momenten dat ik me wel eens afvraag (afvroeg) of ik het wel allemaal goed doe. En dan heb ik het over de opvoeding van onze kinderen. Als ik woorden heb met onze dochter of als ik opnieuw de grenzen stel aan onze zoon, kan ik zuchten en me afvragen of ik ├╝berhaupt nog wat bereik. De twijfel kan dan toeslaan, want we hebben het hier toch zo vaak over gehad? Zucht. Misschien herken je dit wel een beetje.

Tijdens de Pinksterconferentie van Opwekking bekeken we we een seminar van YFC over onze invloed bij pubers. Wist je dat er 3 misverstanden zijn op het gebied van onze invloed in het leven van tieners/pubers/ jongeren?

  1. Meer invloed = meer doen
  2. Ze hebben ons niet meer nodig
  3. Ze willen niet meer praten over het geloof

Hoe dit precies zit en waarom het misverstanden zijn legden ze daarin uit. Wij vonden het goed om weer te horen en daardoor te beseffen dat we wel degelijk invloed hebben, maar op een manier die je niet altijd verwacht. Wij vinden het een echte aanrader voor iedereen die tieners/pubers/ jongeren in zijn of haar omgeving heeft. Jij doet er toe in hun leven en je bent ├╝bergeschikt om invloed in hun leven te hebben!

Met toestemming van YFC mogen we het filmpje delen. Maar ze hebben er ook een boek overgeschreven. Die kun je ontvangen wanneer je een donatie aan YFC doet. En dan komt het boekje t.w.v. 19,95 je kant op. Het heet; ‘(p)ubergeschikt. Voor meer info kun je hier terecht.

 

bron: YFC

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.