blog

Opgave workshop LOVE UP

In de Love up-week die wereldwijd georganiseerd wordt van 7 tot 14 februari organiseren wij een geweldige aftrap van deze week met een workshop van schrijfster en relatiecoach Cocky Drost in Stadskanaal. Daarnaast bieden enkele restaurants en boekwinkels jullie deze week wat extra’s aan om eens op een andere manier met elkaar in gesprek te gaan. Durven jullie dit aan ?

Workshop:”Maar we praten nu toch!?” De workshop is vol, helaas kun je je niet meer opgeven!

Hoe perfect is jullie plaatje? Zitten jullie altijd op dezelfde golflengte of wil het nog wel eens knallen in jullie relatie? De workshop gaat over de verschillen in communicatie tussen mannen en vrouwen en hoe je elkaar kunt blijven vinden. Wat zijn je valkuilen? Hoe luister je echt naar elkaar? En waarom begrijpen mannen en vrouwen elkaar soms zo slecht? Tijdens deze workshop krijg je handige handvatten mee om weer eens echt met elkaar in gesprek te gaan!

De toegang is gratis, maar helaas is het aantal plaatsen beperkt. Geef je snel op met je partner via ons contactformulier. (onder vermelding van: workshop)We hopen dat jullie er bij kunnen zijn! Wij hebben er nu al zin in! (houd ook facebook en instagram in de gaten voor meer info)

Locatie: ‘Lekker Anderz’-Menistenplein 10A-Stadskanaal
Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)

Lekker eten met je lief en een ander gesprek?

In de begintijd van je relatie heb je alle tijd en aandacht voor elkaar. Omdat je elkaar nóg beter wilt leren kennen heb je gespreksstof genoeg. Door allerlei omstandigheden kan daar verandering in komen. Daarom hebben wij iets leuks bedacht; samen lekker uiteten mét een ander gesprek!

Voor de Love Up- week hebben wij leuke praatkaartjes ontwikkeld. Een kaartje met daarop prikkelende vragen om die ervaring van vroeger weer op te roepen. Om met elkaar in verbinding te komen, door elkaar vragen te stellen waar je even over moet na denken. En waar je samen over in gesprek kunt komen.

Bij Pizzeria Vittoria, Balkanrestaurant Makedonia en lunchroom Lekker Anderz in Stadskanaal ligt van ons een leuke attentie klaar. Als jullie tijdens deze week naar één van deze eetgelegenheden gaan, voor een lekkere maaltijd of een kopje koffie, zul je het ontvangen. Als je je bestelling doorgeeft, vermeld dan dat je voor de Love Up-week komt. Dan zullen jullie een leuke attentie krijgen met daarin het kaartje. We hopen dat jullie daarmee samen een fijne avond zullen hebben.

Lukt het nu niet om tijd te vinden om even samen uit te gaan? Wees gerust, bij de Readshop en Evangelische boekwinkel in Stadskanaal zullen ook een aantal kaartjes liggen. Daar kun je langs gaan en een kaartje meenemen om het gesprek thuis of misschien wel in de auto te voeren.

Wij organiseren bovenstaande in Stadskanaal. Woon je niet zo dichtbij, maar wil je wel graag iets extra’s ondernemen met je partner tijdens deze Love up-week. Kijk dan op de site van Love up of er bij jullie in de buurt ook iets wordt georganiseerd.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.