-, blog

Mis jij ook iets?

Mis jij ook iets?

De gesprekken met anderen over geloof, over God?

Wij wel.

Natuurlijk genieten we van de online-diensten op zondag, maar we willen soms wel iets meer. Als jij net als ons wil blijven groeien in de verbinding met elkaar en God, hebben we een paar leuke tips voor je gevonden! Let wel….. wij hebben echt niet alles uitgeprobeerd hoor, daar hebben we de tijd niet voor 😉 Dus als je iets met deze tips doet of al hebt gedaan: let us know! Hier komen ze:

 

Pub-quiz

Elke woensdagavond zendt BEAM, live om zeven uur een pub-quiz uit. Ze doen dat via hun YouTube kanaal. Het duurt een half uurtje en is erg leuk om samen met oudere kinderen of tieners te doen. Kijken wie de meeste punten scoort! Hier kun je meer informatie vinden.

Time to GO

Opwekking Go (voorheen Timotheus) zet elke vrijdag een nieuwe aflevering online, waarin ze een actief moment voor gezinnen hebben. Een moment waarin je samen toe kunt leven naar Pinksteren. De aflevering duurt 20 minuten en je kunt ze hier vinden.

 

Groeicursus

Royal Mission start eind mei met online groeicurssusen. Als je het instagram account van Martin Koonstra volgt, weet je dat hij elke avond een livestream heeft waarin hij je wil bemoedigen. Maar ze willen meer voor je doen, juist in deze tijd. Daarom zijn er drie cursussen die je gratis en online kunt volgen. Een van de thema’s is: “groeien in roeping en bestemming’ (ontdek wat God in jouw leven wil doen). Meer informatie vind je hier.

Ook Sestra biedt een online-cursus aan. Eentje met als titel: ‘Leven in Gods ritme’, n.a.v het gelijknamige boek van Priscille Shirer. In deze cursus ga je aan de slag met ‘rust nemen’, je even terugtrekken van al je bezigheden en ademhalen. Wie wil dat nu niet ? Meer informatie vind je hier.

 

Conferentie

Ja, natuurlijk noemen we ook de 50-ste editie van de Opwekking conferentie. Dit jaar niet in Biddinghuizen, maar in heel Nederland! Want via verschillende kanalen kunnen we ook dit jaar met Pinksteren, genieten van overdenkingen, muziek, tafelgesprekken en seminars. Er staat zelfs een digitale sing-in gepland. We zijn ontzettend benieuwd hoe dit allemaal vorm gaat krijgen, maar we zien er naar uit! Meer informatie vind je hier.

 

Als jij nog leuke tips hebt… laat het ons weten! We vinden het fijn dingen met elkaar te delen, want samen weten we meer 😉 ♥

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.