blog

Bloggen voor Sestra

We kijken elkaar af en toe eens even vol ongeloof aan. We zoeken een eetcafé om even bij te komen en bestellen een kopje thee met een lekker broodje. Had jij dit gedacht? We zijn vanaf september vorig jaar aan het bloggen. We hebben er plezier in, het zet ons aan het denken, we komen tot interessante gesprekken met mensen en af en toe brengt het ons op plekken waar we nooit hadden gedacht te komen.

En vorige week zijn we op zo’n plek geweest. We zijn er een beetje hyper van! We kunnen het maar nauwelijks geloven. Maar na een mooi gesprek bij uitgeverij Royal Jongbloed, mogen we ons blog-gebied uitbreiden. Een keer in de maand gaan we schrijven voor www.Sestra.nl.

We vinden het fantastisch! Naast dat we onze zoektocht naar verbinding verder mogen uitbreiden, kunnen we jullie ook weer deelgenoot maken van nieuwe ‘avonturen’. Want dat is wat we willen. Samen delen over wat ons bezig houdt over geloof, gezin, relaties en verbinding. Hopelijk heb je er, net als wij, ook wat aan.

Meer over Sestra

Sestra wil vrouwen inspireren en ondersteunen in het verbinden van hun geloof met het dagelijks leven. Dit doen ze in eigen uitgegeven boeken, magazines, via de blogs en binnenkamers op hun website. Ook verzorgen ze mooie quotes op hun social media. Sestra is onderdeel van www.royaljongbloed.nl

Afbeeldingsresultaat voor sestra

Het is echt de moeite waard om de site van Sestra te bezoeken. Om even rond te snuffelen in de shop, de blogs te lezen, of boekentips te bekijken. Zoals je leest zijn wij enthousiast. Kies en kijk zelf maar wat jij er van vindt.

Onze site wordt niet direct gelinkt (wel genoemd), en de blogs van ons zullen niet altijd dezelfde zijn als die je hier kunt vinden, maar misschien ook wel. Dat gaan we allemaal nog ondervinden. Vanaf 3 april kunnen jullie ook daar onze verhalen lezen.

 

We zijn benieuwd wat jullie van Sestra vinden. Laten jullie  het ons weten? ♥

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Bloggen voor Sestra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.