-, blog

10 ideetjes voor een ‘Budget-Night-Out’ met je lieverd

Ook zo vaak geen tijd om een date te plannen met je lover? Of ligt het misschien aan de kosten wat het met zich mee brengt. Heel begrijpelijk en ook heel herkenbaar. Daarom hierbij tien date-ideetjes, omdat het je helpt herinneren waarom je elkaar zo leuk vindt, maar ook omdat het gewoon grappig is om te doen(verbinding!) Veel plezier samen! (We hebben het zelf ook nog niet allemaal uitgeprobeerd hoor, dus verder geen reviews hierover).

  1. Buiten een film kijken

Gezellig ’s avonds samen onder een dekentje op een matras buiten een filmpje kijken. Natuurlijk hoort er ook wat lekkers bij. (Kan met je laptop, tablet of zoals ik eens gezien heb via een beamer en een laken aan de muur) Of dit leuk is in de herfst/ winter moet je zelf even beoordelen.

  1. Eet diepvriespizza’s en kijk oude foto’s

Heerlijk makkelijk die diepvriespizza’s, maar zelf maken is natuurlijk ook een optie. En dan de zolder op om die oude foto’s erbij te pakken. “Mensenlief wat zag jij er toen uit!” Lekker romantisch 😉

  1. Samen klussen in huis

Het eerste gedeelte van het project: samen klussen is misschien niet wat jullie het meest zal verbinden, maar het tweede gedeelte: samen genieten van het eindresultaat des te meer! (klussen kun je ook vervangen door schoonmaken, kost niks, maar weet ook niet zeker of het iets oplevert behalve een schoon huis)

  1.  Ga naar de plek waar je elkaar hebt ontmoet en drink daar een kopje koffie of warme chocomelk 

Deze tip is alleen ‘on budget’ als je elkaar in de buurt hebt ontmoet. Zijn jullie elkaars vakantieliefdes, dan is dit ook een leuke, maar iets duurdere tip!

  1. Organiseer een spelletjes avond

Gewoon ouderwets, als de kinderen op bed liggen, een spelletje uit de kast trekken. Hoort natuurlijk wel weer iets lekkers bij. Weet je nog met welk spel jullie eerder zo’n lol hadden op de camping? (Kan één van jullie niet tegen z’n verlies, dan graag deze tip overslaan)

  1. Geef elkaar een massage

Kaarsje aan, muziekje op, verder geen woorden voor nodig.

  1. Sterren kijken in de buurt

Rij een rondje op de fiets of in de auto, loop een blokje om en zoek een plekje waar je samen naar de sterren kunt kijken. Dicht tegen elkaar aan kruipen is een must! Elkaar dan lieve woorden toe fluisteren is een pré (van te voren te bedenken 😉

  1. Karoake of Just-dance in je pyjama

Deze had ik eens gelezen, weet niet of het zo’n goede tip is, maar grappig zal het zeker zijn en tja, samen lachen is altijd goed! Als je geen karaoke- set hebt thuis, wat begrijpelijk is, dan kun je ook voor een borstel en je Spotify-playlist gaan.

  1. Bezoek een tweedehandswinkel (kleding of spullen maakt niet uit)

Samen koekeloeren en iets vinden voor weinig geld, maakt heel gelukkig! (eigen ervaring)

  1. Laatste tip en volledig gratis

Een tip van mijn eigen super-hero toen ik hem vroeg naar een tip zei hij: “dat weet je wel, knipoog, knipoog “. En daar moeten we het maar mee doen!

Heb jij nog een leuke aanvulling voor dit lijstje?♥

 

Naar een idee van Ibelieve.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.