workshops

Workshop voor kinderen (groep 5 t/m 8) en hun ouders. Droom jij wel eens over later als je groot bent? Word je dierenarts of sporter? Wil je misschien mensen helpen of zelfs de wereld redden? God heeft iedereen anders gemaakt en daarom heeft Hij voor ons allemaal ook een unieke droom, een eigen plan! Eentje die helemaal past bij jou! Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag met je dromen en talenten. Je mag ontdekken dat God ook een plan heeft met jullie! Durf jij?

Deze workshop wordt gegeven in opdracht van Stichting Timotheus op Opwekking 2019 en kan daarna via Timotheus of via ons worden aangevraagd.

Mooie reacties na de workshop:

Reactie op Insta van Willeke Schenkel:

‘Zo gaaf om zo samen met je kind in gesprek te zijn! Het was weer veel te kort! ūüėČ Thuis pakken we het verder op!’

Leuke reacties op de site van Opwekking:

 

ruikt

‘Dat ruikt lekker!’¬†Workshop voor kinderen (6 t/m 8 jaar) en hun ouders:

Ben je ook zo dol op lekkere luchtjes? De geur van een taartje, een bloem of misschien wel de parfum van opa of oma. In deze workshop gaan we samen op zoek naar ‘zoete geuren’, want je gebed is als een zoete geur voor God (Psalm 141:2)

We zetten het gebed centraal in jullie gezin en gaan samen (ouder en kind)¬†aan de slag!¬†(Want als je bidt is dat voor God een lekker luchtje¬†ūüėČ!)

De workshop zullen we geven tijdens de JongeGezinnenDag op 5 oktober 2019. Maar we vinden het hartstikke leuk om hem ook bij jou in de gemeente te geven. 

 

Voor iedereen die op een creatieve manier bezig wil zijn met Gods Woord organiseren wij een biblejournaling-workshop met Anita Kloppenburg. De kosten zijn 7,50 per persoon (ouder met tiener vanaf 11 jaar samen 10 euro) Heb je een schrijf/tekenbijbel neem die dan mee, maar is niet noodzakelijk. Opgave verplicht via ons contactformulier ovv workshop biblejournaling + datum

Data:

18 april 2019 VOL

16 mei 2019 VOL

In het najaar 2019 plannen we nog 2 workshops, data nog onbekend. We laten het snel weten!

Adres: Meidoornstraat 9 in Stadskanaal (Oranje Nassauschool, hoofdingang) Tijd: 19.30 uur -21.30 uur

 

Workshop voor kinderen (groep 5 t/m 8) en hun ouders Hoe kan ik nu weten dat God er echt is? Zou Jezus ook wel eens grapjes hebben gemaakt? Was er genoeg te eten voor alle dieren in de Ark? Heb jij je dat wel eens afgevraagd? Als je zoon of dochter deze vragen aan je stelt, wat zeg je dan? Gesprekken over God en geloof zijn boeiend, maar niet altijd even makkelijk. In de workshop gaan we een challenge aan, samen aan de slag! Aan de hand van vier bouwstenen dagen we jullie samen uit. De workshop helpt jullie om samen mooie gesprekken te voeren over en mét God.

Wij verzorgen heel graag deze workshops in je gemeente, kerk, school of vereniging. Ook kunnen we in overleg een workshop op maat bieden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.