workshops

 

Voor iedereen die op een creatieve manier bezig wil zijn met Gods Woord organiseren wij een biblejournaling-workshop met Anita Kloppenburg. De kosten zijn 7,50 per persoon (ouder met tiener vanaf 11 jaar samen 10 euro) Heb je een schrijf/tekenbijbel neem die dan mee, maar is niet noodzakelijk. Opgave verplicht via ons contactformulier ovv workshop biblejournaling + datum

Data:

18 april 2019 VOL

16 mei 2019 VOL

Adres: Meidoornstraat 9 in Stadskanaal (Oranje Nassauschool, hoofdingang) Tijd: 19.30 uur -21.30 uur

 

Workshop voor kinderen (groep 5 t/m 8) en hun ouders Hoe kan ik nu weten dat God er echt is? Zou Jezus ook wel eens grapjes hebben gemaakt? Was er genoeg te eten voor alle dieren in de Ark? Heb jij je dat wel eens afgevraagd? Als je zoon of dochter deze vragen aan je stelt, wat zeg je dan? Gesprekken over God en geloof zijn boeiend, maar niet altijd even makkelijk. In de workshop gaan we een challenge aan, samen aan de slag! Aan de hand van vier bouwstenen dagen we jullie samen uit. De workshop helpt jullie om samen mooie gesprekken te voeren over en mét God.

Filmpje gemaakt ter promotie van de workshop voor Stichting Timotheus op Opwekking 2018 

Wij verzorgen heel graag deze workshop in je gemeente, kerk, school of vereniging. Ook kunnen we in overleg een workshop op maat bieden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.