over ons

Wat ontzettend leuk dat je onze website bezoekt!

Op onze site vind je blogs: stukjes die gaan over relaties, opvoeding en geloof. Ervaringen die we zelf hebben meegemaakt of die we van anderen hebben gehoord. Als vrienden delen we veel dingen met elkaar en vragen we: ‘Hoe doe jij dat?’ of ‘Heb jij nog een tip?’ Wat is het fijn te merken dat iedereen situaties meemaakt in zijn gezin of relatie, dat je dus niet de enige bent. Herkenning voelt zo goed.

Daarom hebben we bedacht om onze ervaringen met jullie te delen. Gewoon….als steun, meedenken, ideetjes uitwisselen, naast je staan, contact hebben en zijn we gestart met kies-connect.
We weten het niet allemaal hoor, maar zijn wel ervaringsdeskundigen!

Ondertussen zijn we al een tijdje onderweg en vinden we het ook geweldig om workshops te organiseren, te verzorgen en materialen te ontwikkelen, zoals prikkelende gesprekskaartjes. We ervaren dat in de drukte van alledag het lastig is om een moment te vinden voor elkaar. Daar willen wij je graag bij helpen, want ons motto is:

 

Onze passie ligt bij God en onze gezinnen, wij zijn ook daarin op zoek naar verbinding. Maar wat hebben we nog veel te leren! En dus veel te delen …

Lees mee, reageer (graag!) en herken!

 

We werken samen met Timotheus en lokale ondernemingen.

 

 

 

4 thoughts on “over ons

 1. Hoi leuke vrouwen,

  Ik ben even op jullie site aan het neuzen, wat een prachtige site!
  Als het goed is neemt Romkje Fountain contact met jullie op over de Marriage Week.
  En ik mail nog over de workshop!

  Warme groet,

  Cocky Drost.

 2. Ik was nieuwsgierig geworden door Arilah, naar jullie Blog. Maar wát leuk😄
  Jullie kunnen geweldig leuk schrijven. Ik hoor graag wat mariage week gaat brengen!

  Groetjes,
  Bianca

  1. Aah wat een super lieve reactie van jou, Bianca! En dat je ook gelijk even hebt gekeken! Je hoort binnenkort meer over de Marriage week, of zoals het in Nederland heet: Love up-week. Liefs van ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *